Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Aantrekkelijke' Neres bevestigt interesse: 'Het was geen goed moment'

Laatste update:

De dribbelaar bevestigt dat er afgelopen zomer interesse in hem werd getoond. "Het was geen goed moment om te gaan, want ik wil kampioen worden en titels winnen. We hebben een goed team, dus kunnen het goed gaan doen", aldus de aanvaller, die zondag bij de uitwedstrijd tegen Vitesse (0-4) een meer centrale rol had bij Ajax.

"Ik voelde mij goed en denk dat ik goed speelde. Het is een nieuwe positie, maar ik kan er spelen. Ik wil gewoon helpen met wat het beste is voor het team." Erik ten Hag is net als zijn 21-jarige pupil blij met de contractverlenging. "Het is heel verheugend nieuws. Hij is een speler die een megaontwikkeling heeft doorgemaakt."

"Het is prettig dat hij langer verbonden blijft aan Ajax. Hij is aantrekkelijk en aanvallend. Hij werkt altijd keihard en het is super dat hij zijn contract heeft verlengd. Hij is nog jong, er zit ruimte voor verbetering en ik ben blij dat we samen met hem dat pad kunnen volgen", besluit de oefenmeester van Ajax zijn relaas over Neres.

Meer nieuws

Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
2
Donny van de Beek reageert op mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Waarom niet?'
6
'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
1
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
9
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
2
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties