Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvaller hoopt op terugkeer: 'Als Ajax mij wil, dan wil ik dat zeker'

Laatste update:

"Ik weet niet hoe het dit jaar gaat. Vorig jaar heb ik een half seizoen bij FC Twente gespeeld, halverwege had ik toen geen evaluatie", vertelt de aanvaller, die zondag met zijn nieuwe club Sparta van zijn eigenlijke werkgever verloor, aan Voetbal Inside. "Of ik dat gek vindt? Het is niet gek, maar wat meer contact met Ajax zou fijn zijn. Ik spreek niet vaak mensen bij de club." El Azzouzi hoopt dat hij Ajax dit seizoen kan overtuigen hem volgend jaar weer een kans te geven: "Als Ajax mij wil, dan wil ik dat zeker."

Ajax is in de punt van de aanval op zoek naar een vervanger voor Arek Milik, maar hoeft daarbij niet aan te kloppen bij El Azzouzi. De jeugdinternational wil het seizoen afmaken bij Sparta en wil aan het einde van het seizoen met zijn eigenlijke club gaan praten. Hij kreeg dat gesprek ook na zijn terugkeer uit Twente en kreeg toen te horen dat Ajax hem nog een jaar wilde verhuren.

Denk jij dat Zakaria El Azzouzi een toekomst heeft bij Ajax?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
6
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties