Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvaller met speelverbod tot zomer 2015 duikt op bij FC Dordrecht

Laatste update:

Dinsdagmiddag voerde hij een gesprek met Marcel Boogers, directeur van de club aan De Krommedijk. Het was een oriënterend onderhoud tussen de clubloze aanvaller en de nummer laatst van de Eredivisie. De Schapenkoppen namen het initiatief, laat woordvoerster Ester Bal weten aan RTV Rijnmond. "Jeroen is een interessante speler, een toptalent. En wij zijn altijd op zoek. Waarom hij nog niet is doorgebroken, is niet aan ons."

Mocht het van een samenwerking komen, dan moeten Lumu en FC Dordrecht wel nog maanden wachten voordat er iets gebeurt. Lumu heeft al bij meerdere clubs onder contract gestaan dit seizoen en mag dus niet meer in actie komen van de KNVB. Tussen 1 juli en 30 juni mag een speler namelijk niet voor meer dan twee clubs hebben gespeeld. Pas vanaf de zomer van 2015 zal de negentienjarige aanvaller weer in de gelegenheid zijn wedstrijden af te werken. Hij stond deze jaargang onder contract bij Ludogorets Razgrad en sc Heerenveen.

RKC dacht hem eerder dus al binnen te hebben, maar bleef verbouwereerd achter. Directeur Remco Oversier vindt het vreemd hoe het allemaal gegaan is, bekent hij in gesprek met het Brabants Dagblad. "Als hij had verteld dat er andere interesse was, dan hebben we daar alle begrip voor. Lumu moet nu wel met een erg goed verhaal komen, wil hij hier nog een kans krijgen", meent Oversier, die benadrukt dat zijn club geen filantropische instelling is.

Schiet FC Dordrecht iets op met Jeroen Lumu, denk je?

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties