Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvaller van Real Madrid geniet: 'Ik kan het eigenlijk niet bevatten'

Laatste update:

"Als je voor Real Madrid speelt, weet je dat je kansen krijgt om prijzen te winnen en naar het EK gaan, is ook al een prijs. Ik kan het eigenlijk nog niet bevatten wat mij allemaal overkomt, maar mijn medespelers helpen mij goed en ik ben blij dat ik met hen de kleedkamer deel. Ik ben nog altijd jong en heb nog vele dromen om te vervullen", aldus Vázquez in Marca.

De rechtsbuiten, die zijn debuut voor de nationale ploeg nog moet maken, zegt dat het begin van zijn tijd bij la Furia Roja enigszins 'chaotisch' was: "Ik moest veel nieuwe spelers leren kennen. Gezichten en namen onthouden, maar ik pas mij gestaag aan. Ik heb hier hard voor gewerkt en zie het als een mooie beloning. Wie mijn idool is bij Real? Het is moeilijk om er één te kiezen, maar Raúl en Luís Figo waren idolen toen ik opgroeide. Toen ik ouder werd, werd dat Robinho en nu is Cristiano Ronaldo natuurlijk mijn idool."

Denk jij dat Lucas Vázquez minuten gaat maken op het EK?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
4
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties