Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvalsduo Engeland stuurt Moldavië met duidelijke cijfers huiswaarts

Laatste update:

Al binnen een kwartier stond het 1-0 voor de Engelsen. Aanvoerder Stevie G, die in de voorgaande achttien (!) interlands het doel niet wist te vinden, scoorde na een passje van zijn collega op het middenveld, Frank Lampard. Nog voor er een half uur gespeeld was op Wembley, viel ook de 2-0 al van de Britten. Routinier Lambert, die in augustus op 31-jarige leeftijd debuteerde als international, mocht van dichtbij binnenkoppen. De dertigplusser maakte zo zijn tweede goal op rij voor Engeland.

Op slag van rust liep Welbeck de 3-0 binnen tegen Moldavië, dat maar weinig in de melk te brokkelen had. Met zijn eerste aanname rende de spits de keeper van de tegenstander al voorbij en vervolgens hoefde hij de bal alleen nog maar het laatste zetje te geven. In de eerste minuten van de tweede helft verdubbelde hij zijn totaal van de avond tot twee. Lambert gaf hem de bal en de spits van Manchester United maakte het af voor de vierde van Engeland. Doelman Stanislav Namasco voorkwam met zijn been later nog de 5-0 van Lampard.

-
Het spitsenduo Welbeck-Lambert moet intact blijven, de komende maanden

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties