Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerder Cillessen kan eerste nederlaag sinds 11 november niet afwenden

Laatste update:

Geen enkele speler die woensdag een basisplaats had tijdens de eerste ontmoeting met Liverpool begon ook tegen Celta vanaf de aftrap. Spelers als Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto en Marc-André ter Stegen behoorden zelfs niet tot de wedstrijdselectie. Hetzelfde gold voor Ivan Rakitic en Sergio Busquets, maar zij waren allebei geschorst. Talenten als Carles Aleñà, Riqui Puig en Moussa Wagué hadden een basisplaats. Ook Ousmane Dembélé begon vanaf het eerste fluitsignaal, maar zijn wedstrijd duurde maar vijf minuten.

De aanvaller zocht het gras op met een hamstringblessure en kon niet verder; Álex Collado was zijn vervanger. In de eerste helft had Cillessen niet veel te doen; hij zag na acht minuten een schot van Maximiliano Gómez naast zijn doel gaan en bracht kort voor rust redding op een kopbal van Néstor Araujo. Beide ploegen hadden in bepaalde fases van de eerste helft de overhand, maar geen van de teams kon de tegenstander langdurig de wil opleggen.

Cillessen was overigens de aanvoerder van Barcelona, bij absentie van Messi. Bij Barcelona is normaliter de speler die het langst voor de club speelt de aanvoerder en dat zou ditmaal Thomas Vermaelen zijn. Omdat de Belg in het seizoen 2016/17 echter werd verhuurd aan AS Roma, en Cillessen sinds 2016 onafgebroken voor Barcelona speelt, viel de keuze op de keeper. Cillessen leek kort na rust de 1-0 van Araujo in te leiden, nadat hij de bal losliet, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Celta bleef druk zetten en Barcelona probeerde het tempo uit de wedstrijd te halen.

Zo overleefden de bezoekers het tot halverwege de tweede helft. Toen was het Gómez die de score opende, enkele minuten nadat hij in de handen van Cillessen had gekopt. Na een uitstekende voorzet van Ryad Boudebouz vanaf de rechterflank slaagde de Argentijn erin om Arturo Vidal af te troeven, waarna hij de bal langs Cillessen trapte. Celta leek de wedstrijd daarna onder controle te hebben en besliste het duel in de slotfase. Na een handsbal van Wagué mocht Iago Aspas aanleggen vanaf elf meter en stuurde hij Cillessen de verkeerde kant op.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties