Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerder gaat voor achtste en negende seizoen in dienst van Excelsior

Laatste update:

"Ik heb het nog steeds prima naar mijn zin hier, ben bij Excelsior op mijn plek", verklaart de middenvelder zijn keuze om bij te tekenen. Koolwijk zag het niet zitten om langer te wachten, voordat hij een krabbel zette. Vanwege zijn leeftijd heeft hij meer behoefte aan zekerheid, geeft hij aan. "Er spreekt vertrouwen uit dat Excelsior ook met mij verder wil en daarom ben ik blij dat we er zo snel al uitgekomen zijn."

Koolwijk zegt nog altijd veel plezier te hebben in het voetballen. Over twee jaar 'ziet hij wel' of dit zijn laatste contract was. "Dat ligt aan mijn fitheid tegen die tijd en of ik er dan nog plezier in heb. Ik zie ook nog voldoende mogelijkheden om met Excelsior stappen te maken. Mijn ambitie is om met Excelsior op het hoogste niveau te blijven spelen."

Koolwijk is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen bij Excelsior. Hij was tussen 2007 en 2011 al speler van de club en vertrok vervolgens naar NEC. Via FC Dordrecht en het Slowaakse AS Trencín keerde hij in 2016 terug in Kralingen. In het derde seizoen sinds zijn terugkeer is Excelsior in een lastige fase beland: de laatste drie duels werden verloren. "Dat gebeurt vaker bij Excelsior, maar ook bij andere clubs. Het is zaak dat we er zo snel mogelijk uitkomen en dat we het tij gaan keren."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties