Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerder Jong Portugal tekent huurcontract mét koopoptie in de Eredivisie

Laatste update:

Dantas vertelt over zijn eerste indruk van AZ: "Het voelt als een privilege om hier te zijn. Ik kijk er enorm naar uit om hier te starten. AZ is een heel goede club voor de ontwikkeling van jonge spelers." Ook kwam het oefenduel van AZ met PAOK Saloniki ter sprake: "Ik herinner mij die wedstrijd nog. AZ was sterk en de positieve spelopvatting viel mij erg op. Dat heeft geholpen bij mijn keuze om naar AZ te gaan. AZ wil graag de bal hebben, domineren en het initiatief in handen hebben."

AZ zag met Tijjani Reijnders onlangs een gewaardeerde kracht vertrekken naar AC Milan. De middenvelder speelde in het afgelopen seizoen 54 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 12 assists. Omdat de selectie van AZ niet over een directe vervanger beschikte, hebben de Alkmaarders snel geschakeld en Dantas, die met rugnummer 6 zal gaan spelen, overtuigd van een overstap.

De middenvelder speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor PAOK Thessaloniki, waar hij in 39 officiële wedstrijden goed was voor 5 doelpunten en 2 assists. De rechtspoot genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Benfica, waar hij echter nooit wist door te breken in de hoofdmacht. De teller staat momenteel op slechts één duel voor o Glorioso. Dantas kwam zelfs vaker in actie voor Bayern München dan voor Benfica. In het seizoen 2020/21 speelde hij op huurbasis twee duels voor der Rekordmeister. De Duitsers besloten de optie tot koop in het huurcontract van Dantas uiteindelijk niet te lichten.

Meer nieuws

NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
27
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
12
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
2
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
41
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
14
VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties