Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken

Laatste update:

Dinsdag meldde de krant al dat Vitesse hoopte op redding uit het Midden-Oosten, al werd toen nog gesproken over Saudi-Arabië. Nu wordt bekend dat de Arnhemmers op bijna 5.000 kilometer van GelreDome steun zoeken, in Bahrein. Het nieuws wordt bevestigd door de club.

Sinds september 2022 probeert de Amerikaan Coley Parry, met zijn investeringsgroep de Common Group, de nieuwe eigenaar van de club te worden. Nu het zeker is dat die overnamepoging niet gaat slagen, kijken de Vitesse-leiders verder.

Interim-directeur Edwin Reijntjes en adviseur Paul van der Kraan doen momenteel hun uiterste best om de aandelen vanuit de handen van de Russische eigenaar Valeri Oyf naar de stichting Vitesse Voor Altijd te krijgen.

Er ligt een 'Plan Arnhem' klaar, waarmee de club hoopt steun te krijgen uit het bedrijfsleven in de omgeving. Hoewel er plannen liggen en er enkele gesprekken gevoerd worden, is het nog niet duidelijk of Vitesse miljoenen kan binnenhalen in de buurt.

Mede daarom kijken Van der Kraan en Reijntjes ook in het buitenland rond. Inmiddels zijn er contacten gelegd in Bahrein en worden er gesprekken gevoerd, maar een concrete aanbieding is nog niet gedaan.

"We kijken ook verder dan alleen Arnhem of Nederland", benadrukt Reijntjes. "Er zijn gesprekken gaande. We worden ook benaderd door tussenpersonen. Die komen met geïnteresseerde partijen. Uiteindelijk kan één overnamekandidaat ook."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
0
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
0
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties