Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Aanvoerder van Arsenal gaat met Guardiola mee naar Manchester City'

Laatste update:

Het Britse dagblad schrijft dat Arteta onlangs bij Bayern München op de koffie is geweest bij Guardiola en dat hij mogelijk aan de technische staf van Guardiola wordt toegevoegd bij Manchester City. Guardiola en Arteta zijn sinds eind jaren negentig al bevriend met elkaar, daar beiden in de jeugdopleiding van Barcelona hebben gezeten.

Daarnaast heeft Arteta een goede band met fitnesstrainer Lorenzo Buenaventura, die zo goed als zeker naar het Etihad Stadium gaat. Arteta is al even bezig met het halen van zijn trainerspapieren en zou zijn loopbaan als coach dus eventueel kunnen beginnen in Manchester.

Denk jij dat Josep Guardiola Mikel Arteta wil meenemen naar Manchester City?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties