Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerder verlaat club die voor verkrachting veroordeelde spits inlijft

Laatste update:

Rattray laat op Twitter in duidelijke bewoordingen weten niets te begrijpen van de komst van Goodwillie. "Na tien lange jaren voor Raith gespeeld te hebben, is het spijtig dat ik het nu heb opgegeven omdat ze zo iemand gecontracteerd hebben", doelt Rattray op de 32-jarige spits. "Ik wil er niets mee te maken hebben! Het was goed om aanvoerder van Raith te zijn zolang het duurde." Haar tweet heeft meer dan duizend retweets en likes opgeleverd.

Raith Rovers is actief op het tweede niveau van Schotland. Margie Roberston, de contactpersoon van de club voor supporters, is ook opgestapt vanwege de omstreden transfer. "Vanwege recente ontwikkelingen binnen de club heb ik vandaag mijn ontslag ingediend. Mijn waarden en die van de club liggen nu op verschillend paden. Ik wil graag iedereen bedanken die mij heeft aangemoedigd en geholpen gedurende mijn ambtstermijn. Ik heb ervan genoten zoveel fans te ontmoeten", schrijft Robertson op Twitter.

Goodwillie werd samen met zijn voormalig ploeggenoot David Robertson in 2011 door Denise Clair beschuldigd van verkrachting na een avond stappen in West Lothian. Alhoewel het tweetal niet strafrechtelijk vervolgd werd, oordeelde een rechter in 2017 wel dat Clair daadwerkelijk door Goodwillie en Robertson was verkracht en dwong hen om het slachtoffer een schadevergoeding van zo'n 120 duizend euro te betalen. Clair hield vol dat ze vanwege haar alcoholgebruik niet in staat was in te stemmen met de seks, maar Goodwillie en Robertson beweerden dat de trio met wederzijdse instemming plaatsvond. Een beroep van het tweetal werd in 2017 verworpen.

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
2
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties