Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerders in Spanje zijn 'ziedend': 'We zijn er klaar mee'

Laatste update:

Woensdag kwamen de aanvoerders in Spanje bijeen om het plan van LaLiga te bespreken en de conclusie was dat niemand op de onderneming van de competitieorganisator zit te wachten. "De spelers zijn ziedend", aldus Aganzo, geciteerd door diverse Spaanse media. "Dingen kunnen met veel meer samenhang en begrip tot stand worden gebracht. Er is een gebrek aan gezond verstand. Wie heeft gedacht aan de fans?"

"Voetbal is niet alleen een industrie en besluiten kunnen niet eenzijdig worden genomen. We zijn er klaar mee en hebben veel te vertellen", aldus Aganzo. "De aanvoerders? Die zijn zeer verrast. En woest dat zulke belangrijke beslissingen zijn genomen. De spelers zijn hier tegen, geen één is voor het plan. Het was unaniem. Sommige clubs zijn voor, andere tegen. Ik spreek namens de spelers."

In september gaat Aganzo om de tafel met Tebas en de voorzitter van de spelersvakbond wil hem duidelijk maken dat hij er weinig van snapt: "Ik ga proberen hem een kort broekje aan te trekken, zodat hij weet wat voetbal echt is." Tebas verdedigt de beslissing: "De cijfers wijzen uit dat dit een succes kan worden. In vier jaar hebben we de waarde van onze internationale rechten verdubbeld."

Tebas wijst ook op de mogelijkheid dat meerdere Spaanse clubs door de deal kunnen gaan groeien, waarbij ook het doel is om het aantal international sponsoren te vergroten. "Nu zijn er in dat opzicht slechts twee clubs die groeien, namelijk Barcelona en Real Madrid. En Atlético Madrid een beetje. Wij willen ervoor zorgen dat buitenlandse sponsors ook naar Valencia, Villarreal of Huesca gaan."

Verwacht jij dat het plan van LaLiga doorgaat?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
24
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
18
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties