Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerdersband die Ronaldo op de grond smeet levert duizenden euro's op

Laatste update:

Ronaldo leek met Portugal op weg naar de tweede overwinning in de WK-kwalificatiereeks, toen de aanvaller in de slotminuut van de wedstrijd tegen Servië de bal over de doellijn werkte. Makkelie oordeelde echter anders en liet bij gebrek aan bewijs doorspelen. Daarop trok Ronaldo de aanvoerdersband van zijn arm en gooide deze op het veld, waarna hij niet veel later, tijdens de wedstrijd, woedend van het veld liep. Het duel zou uiteindelijk eindigen in een 2-2 gelijkspel. Daarmee liep Portugal tegen het eerste puntenverlies aan in aanloop naar het WK van 2022 in Qatar.

Makkelie bood na afloop van het duel zijn excuses aan en gaf aan dat hij fout zat bij de niet toegekende treffer. Ook de zus van Ronaldo, Katia Aveiro, meende zich uit te moeten laten over het veelbesproken moment. "Zijn intentie was om de aanvoerdersband naar het gezicht van de scheidsrechter te gooien na wat hij en zijn assistent ons aan hadden gedaan", aldus Aveiro. Een steward besloot de aanvoerdersband op te pakken en startte met behulp van een regionale sportzender een inzamelingsactie, waarbij een bod kon worden uitgebracht op de band.

Uiteindelijk bleek een anonieme gever met 64.000 euro het hoogste bod te hebben. Het geld komt ten goede aan een Servisch kindje, die lijdt aan een zeldzame ziekte. De kosten voor de behandeling van de ziekte kunnen oplopen tot twee miljoen euro. Bondscoach Fernando Santos van Portugal liet na afloop van de woede-uitbarsting al weten dat de rol van Ronaldo als aanvoerder van de Portugese nationale ploeg niet ter discussie staat. "Hij houdt de aanvoerdersband, voor altijd", aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
14
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties