Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanvoerdersband smaakt naar meer: 'Hoop dat ik een leider kan zijn van Ajax'

Laatste update:

"Ik hoop dat ik dit seizoen een leider kan zijn, natuurlijk samen met de drie naast me", aldus Rensch. Tegen Anderlecht mocht de vleugelverdediger al even ruiken aan een rol als captain. "Dat ik toen de band om had, betekent in ieder geval dat ik goed train. Het is een eer. In de rondo moet de jongste in het midden. Diegene ben ik soms nog steeds. Dan voel ik me wel weer even een jonkie. Maar qua aantal wedstrijden ben ik al een van de meer ervaren jongens."

Over trainer Maurice Steijn heeft Rensch tot dusver louter positieve woorden. "Hij maakt een hele goede indruk op me", aldus de back over de van Sparta Rotterdam overgekomen oefenmeester. "De trainer wil dat we een heel hecht team worden. Dat we voor elkaar strijden. Daarbij moeten we ook weer plezier gaan hebben. Als je onze trainingen bekijkt zie je veel al terug. Hopelijk trekken we die goede lijn door."

Reprimande
Tegen Anderlecht ging Rensch over de schreef met een forse overtreding. De verdediger heeft daar iets van te horen gekregen van Steijn. "De tackle van Devyne tegen Anderlecht was op het randje en zat tussen geel en rood in. Daarna moet het klaar zijn. Gewoon niet reageren. Van mij mag het stevig zijn en op een gegeven moment kwamen de spelers als ploeg voor elkaar op. Dat is goed. Maar ik wil van die maniertjes en het irritante gedrag af", aldus de Ajax-trainer.

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
144
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
18
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
25
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
12
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
69
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
32

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties