Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanwezigheid van Messi op WK hoogst onzeker na nieuwe misstap

Laatste update:

Argentinië - Peru 0-0
Een stuk of tien opgelegde kansen, de meeste gecreëerd door Lionel Messi, waren niet besteed aan Argentinië, dat in de zeventien kwalificatieduels slechts zestienmaal scoorde. Darío Benedetto en Papu Gómez hadden de 1-0 op hun schoen, maar kregen de bal niet langs Pedro Gallese. Ook Messi had uitzicht op een openingstreffer: al vroeg in de wedstrijd raakte hij de bal te zacht en later schampte hij de paal, nadat Benedetto op Gallese was gestuit.

In de laatste seconden van de extra tijd ontsnapte Argentinië zelfs aan een nederlaag, toen doelman Sergio Romero een vrije trap van Paolo Guerrero uit de kruising tikte. In het laatste duel moet de vice-wereldkampioen in en tegen het al uitgeschakelde Ecuador winnen om in elk geval een play-offduel met Nieuw-Zeeland veilig te stellen.

Chili - Ecuador 2-1
Met nog één speeldag te gaan staat Chili op een derde plaats en is het WK in Rusland binnen handbereik. De overwinning op Ecuador in Santiago kwam in de slotminuten tot stand. De openingstreffer van Eduardo Vargas leek de houder van de Copa América de verdiende drie punten te bezorgen, maar zes minuten voor tijd kreeg Romario Ibarra het thuispubliek stil. Eén minuten later benutte Alexis Sánchez echter een rebound, nadat Maximo Banguera een schot van Felipe Gutiérrez had gekeerd. Ecuador is daardoor uitgeschakeld; Chili gaat op de laatste speeldag op bezoek bij het al gekwalificeerde Brazilië.

Venezuela - Uruguay 0-0
Uruguay zette weliswaar een stap dichterbij het WK in Rusland, maar een zege in het Estadio Polideportivo de Pueblo Nuevo zat er eigenlijk nooit in. Beide teams slaagden er niet in om grote kansen te creëeren, ondanks de aanwezigheid van Edinson Cavani en Luis Suárez. Een kopbal van José Maria Giménez en een van richting veranderd schot van Cavani waren de grootste mogelijkheden in San Cristobal. Uruguay kan zich dinsdag tegen Bolivia verzekeren van deelname aan het mondiale eindtoernooi; een punt is voldoende.

Colombia - Paraguay 1-2
Het leek voor Colombia een mooie avond te worden, met plaatsing voor het WK, maar de thuiswedstrijd kende een bitter einde. Oscar Cardozo en Antonio Sanabria draaiden de achterstand van Paraguay om in een overwinning; van de 1-0 van Radamel Falcao naar een 1-2 zege. Zodoende moet Colombia het WK-ticket afdwingen tegen Peru, dat echter maar één punt minder heeft.

-
Denk jij dat Argentinië bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
3
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
0
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties