Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanwezigheid van Pirlo versterkt geruchtenstroom: 'We want Pirlo'

Laatste update:

De aanwezigheid van Pirlo in het Yankee Stadium heeft de geruchtenstroom over een eventuele overgang naar de Major League Soccer-club alleen maar versterkt. De verwachting is dat de Italiaan niet volgend jaar zomer maar over enkele dagen al zijn transfer naar New York City FC, een franchise-club van Manchester City, zal afronden.

De beelden van de aanwezigheid van Pirlo werden op het grote scherm in het stadion getoond en zorgden voor vreugde onder de supporters. "We want Pirlo", zo werd er luidkeels gezongen. Frank Lampard zat naast Pirlo. De middenvelder mag vanaf woensdag met zijn nieuwe club meetrainen, als zijn verhuur aan Manchester City officieel ten einde is. Hij zal op 12 juli, als het Toronto FC van Sebastian Giovinco de tegenstander is, zijn debuut kunnen maken.

Frank Lampard én Andrea Pirlo waren zondag bij het duel tussen New York City FC en New York Red Bulls. #nopirlonoparty #yankeestadium #mls #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Andrea Pirlo komend seizoen voor Juventus speelt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
8
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties