Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanwinst uit Londen activeert clausule en laat NAC reeds achter zich

Laatste update:

Kaikai kwam aan het einde van de winterse transferperiode transfervrij over van Crystal Palace. "Ik heb veel goede dingen gehoord, ook over de supporters. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar deze uitdaging", zei hij destijds. "Toen ik hoorde over de kans om voor NAC te kunnen spelen, was ik direct geïnteresseerd. Ik kan niet wachten om te beginnen en alles te geven. Ik ga proberen om direct van waarde te zijn."

Uiteindelijk kwam Kaikai 225 minuten in actie in het geel-zwart, verdeeld over zes Eredivisie-duels. De aanvaller maakt nu, met wederzijds goedvinden, gebruik van zijn clausule om bij een degradatie transfervrij te vertrekken. De in Londen geboren Kaikai kwam op zijn vijftiende in de opleiding van Crystal Palace terecht. De Engelsman, die ook de Sierra Leoonse nationaliteit heeft, maakte in zijn jaren als jeugdspeler veel indruk.

Kaikai kwam op huurbasis uit voor Crawley Town en verkaste ook achtereenvolgens tijdelijk naar Cambridge United, Shrewsbury Town, Brentford en Charlton Athletic. In de tussentijd maakte hij in mei 2016 zijn debuut in de Premier League, in een wedstrijd van Crystal Palace tegen Southampton.

Meer nieuws

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
16
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
7
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties