Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aartsrivalen NAC Breda en Willem II kunnen nauwelijks boeien

Laatste update:

Supporters van NAC Breda en Willem II maakten er op de laatste training een spektakel van, maar dat konden de Brabantse gladiatoren niet vertalen naar mooie prestaties op het veld. Het eerste kwartier van de derby was nog wel aardig, zo mikte Willem II-spits Samuel Armenteros de bal tegen de lat, daarna viel het absoluut niet mee. Het spel werd voornamelijk gespeeld op het middenveld en kansen vielen er niet te noteren.

Na de onderbreking leek er eindelijk wat vuur te komen in de derby. Adnane Tighadouini leek de hand van Willem II'er Frank van der Struijk te raken, maar een strafschop kreeg hij niet. Niet veel later was Guyon Fernandez nog het dichtst bij de treffer. Hij werd vrijgespeeld in het strafschopgebied, schudde zijn man af en produceerde vervolgens een teleurstellend rollertje. Aan de andere kant kopte Robert Braber, NAC'er in dienst van Willem II, de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

Een slotoffensief werd niet ingezet, niet door NAC Breda en niet door Willem II, al was het nog wel spannend. Beide partijen konden een punt in de zak steken en weer naar de volgende wedstrijd kijken. NAC Breda komt dan in actie bij Excelsior, terwijl Willem II het mag proberen bij koploper PSV.

-
Gaat NAC Breda degraderen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties