Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Abdou Harroui kan transfer binnen Eredivisie maken: 'Ik wacht af'

Laatste update:

De 22-jarige Nederlandse jeugdinternational heeft zich in de kijker gespeeld bij Groningen. "Een goede speler, anders doen we natuurlijk geen bod op hem", reageert trainer Danny Buijs in gesprek met Voetbal International. "Het ligt bij Mark-Jan Fledderus (de technisch directeur van FC Groningen, red.), maar een speler met zulke kwaliteiten zouden we goed kunnen gebruiken. Ik wacht af."

Bij Groningen houdt men rekening met het vertrek van Hurstic. Hij werd genoemd bij 1. FC Köln, maar Eintracht Frankfurt lijkt het meest concreet. De Bundesliga-club heeft zich inmiddels met een tweede bod gemeld bij Fledderus. De technisch directeur is in gesprek met Sparta over de transfersom van Harroui, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot. "Mocht dat zo blijven, dan hebben we ook andere kandidaten", reageert Fledderus.

Harroui werd opgeleid door Sparta. Na twee seizoenen bij Jong Sparta gespeeld te hebben brak hij in het seizoen 2018/19 definitief door in de hoofdmacht. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot 35 wedstrijden en 4 doelpunten. Vorig seizoen mocht hij zich vaste basisspeler noemen in de ploeg van Henk Fraser en ook deze jaargang is hij vaste basisklant. Zijn contract op Het Kasteel loopt door tot medio 2022.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties