Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Abidal laat zich uit over Koeman: 'Hij voldoet aan de criteria voor Barcelona'

Laatste update:

Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit graag aan de slag wil als trainer van Barcelona. "Koeman voldoet aan de criteria voor een coach van Barcelona", bevestigt Abidal. "De lijst van potentiële trainers voor Barcelona is zeer kort. Wat Koeman betreft, dat is informatie die algemeen bekend is. Maar het is niet aan hem, het is een beslissing van de club. Ik heb met niemand gesproken omdat ik veel respect heb voor Ernesto."

Koeman gaat niet in op 'leugentje om eigen bestwil' Barcelona-clausule

Het contract van Valverde bij Barcelona loopt komende zomer af. Er is een optie tot contractverlenging en daar moet de hoofdtrainer uiterlijk in maart uitsluitsel over geven. Abidal heeft vertrouwen in de Spanjaard en hij verwacht dat de trainer ook volgend seizoen aan de zijlijn staat. "Valverde is diegene die zegt of dit zijn laatste seizoen zal zijn. We moeten altijd voorbereid zijn", aldus Abidal.

Koeman werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met Barcelona. Dat kwam voornamelijk door uitspraken van Nico-Jan Hoogma. De technisch directeur zei dat de bondscoach over een clausule beschikt, waardoor hij weg kan bij de KNVB zodra Barça op de stoep staat. Bij FOX Sports bevestigde Koeman de woorden van Hoogma. "Er is na het EK een evaluatiemoment", aldus Koeman. "Ik kan weg voor één club, dat staat ook in de clausule. Ik kan ook rustig zeggen dat ik voor geen andere club wegga."

Koeman had graag gezien dat Hoogma het detail in zijn contract niet naar buiten had gebracht. "Een slip of the tongue. Nico-Jan dacht dat iedereen er wel van op de hoogte was. Er kwamen allemaal reacties, ook uit Spanje. Daar zat ik niet op te wachten. We hebben erover gesproken, maar zand erover. Ik ben niet boos."

Verwacht jij dat Ronald Koeman na het EK bij Barcelona aan de slag gaat?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
14
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
72
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties