Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aboutaleb: 'Feyenoord is al jaren niet meer de baas in eigen huis'

Laatste update:

Volgens de burgervader zou Feyenoord een afgevaardigde van de supporters toelaten tot de Raad van Commisarissen, maar is dat tot op heden nog niet gebeurd. "En daardoor besluiten supporters op een gegeven moment ook de gesprekken met de Feyenoord-directie te staken. Als ik zeg dat Feyenoord niet de baas is in eigen huis, dan is dat al jaren het geval."

"Heeft u achter de doelman in Vak G wel eens iemand op een stoeltje zien zitten, wat volgens de regels zou moeten? Wie is de baas eigenlijk in dat stadion? Het lukt hem en anderen niet om de supporters het gewenste gedrag te laten vertonen, terwijl hij over de huisregels gaat."

Aboutaleb stelt dat Eric Gudde weet dat hij er zo over denkt, maar de directeur van Feyenoord laat in een reactie aan RTV Rijnmond weten 'verrast te zijn over de opmerkingen van Aboutaleb. "Hij heeft het over een machtsstrijd tussen Feyenoord en de fans, maar die is er niet. No way!." Gudde vindt de uitspraken van Aboutaleb 'onjuist en ongenuanceerd' en stelt dat er 'voldoende lijntjes' liggen tussen de clubleiding en de achterban.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
2
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties