Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Abramovich wil 566 miljoen aan Chinees geld pompen in Chelsea'

Laatste update:

De 51-jarige Rus wil zijn aandelen in zijn geliefde club niet verkopen, maar aast op een deal met rijke Chinezen, met wie hij goede contacten heeft. Abrahmovic is van plan met het grote geld een nieuw stadion te bouwen op de plek waar nu Stamford Bridge zich nog bevindt. Volgens the Sun heeft de gemeenteraad van Londen al toestemming gegeven voor het project.

Abramovich moet echter geld van buitenaf ontvangen om de plannen te realiseren. Stamford Bridge, met een capaciteit van ruim 42.000 toeschouwers te klein voor Chelsea, wordt tegen de vlakte gegooid en moet plaatsmaken voor een nieuw stadion dat plaats biedt aan 60.000 fans. Naar verluidt hoopt Chelsea met ingang van het seizoen 2021/22 het nieuwe onderkomen te kunnen betrekken.

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
2
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
134
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties