Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Absalem verlaat FC Groningen tijdelijk met oog op Marokkaans elftal

Laatste update:

"Wij vinden Amir namelijk nog altijd een talentvolle speler, maar voor zijn verdere ontwikkeling was het daarbij wel van belang dat hij op korte termijn aan spelen zou toekomen op een zo hoog mogelijk niveau. In onze ogen kan hij zich in Almere op een goede manier laten zien", verklaart technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite. Absalem begon het seizoen bij FC Groningen als basisspeler, maar raakte zijn plek kwijt aan Django Warmerdam.

"Wij hebben nog altijd vertrouwen in en plannen met Amir. Op dit moment is deze stap zowel voor speler als club goed. Wij wensen Amir heel veel succes bij Almere City en zullen zijn verrichtingen nauwlettend volgen." Absalem genoot zijn jeugdopleiding bij Excelsior en Feyenoord. In de zomer van 2016 kwam de linksbenige vleugelverdediger over naar FC Groningen, waar hij tot achttien officiële wedstrijden in de hoofdmacht kwam.

Absalem zat recent in de voorselectie van het Marokkaanse elftal. "Het is belangrijk voor mij om nu zoveel mogelijk te spelen, ook met de kennis dat ik in de voorselectie van Marokko zit", legt de verdediger op de clubsite uit. Technisch manager Teun Jacobs is verheugd met de komst van Absalem. "Amir is een mooie en waardevolle toevoeging aan onze spelersgroep. Wij waren nog in de markt voor een linksback. Hij is een verdediger die goed bij onze stijl van spelen past. Amir is jong en ambitieus en ziet in Almere een ideale plek om zich verder te ontwikkelen."

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties