Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Absentie van Rekik in selectie wekt woede van supporters Marseille

Laatste update:

Michel werd kort na het begin van het seizoen aangesteld als trainer in het Stade Vélodrome, als opvolger van de opgestapte Marcelo Bielsa, en kende een goed begin. Drie van de eerste vier wedstrijden eindigden in een overwinning. De zege op FC Groningen was echter de laatste overwinning van de Zuid-Fransen. De laatste zeven wedstrijden resulteerden in vier nederlagen en drie remises.

Rekik komt in competitieverband niet meer in de plannen van Michel; hij mag de laatste weken alleen nog maar in de Europa League meedoen. Dat de Nederlander echter niet eens meer de wedstrijdselectie haalt, en de tegenvallende Rolando wel, is tegen het zere been van veel Marseille-fans op Twitter. Van blessureleed lijkt geen sprake. Inmiddels wordt her en der beweerd dat Rolando mag, of moet, spelen omdat hij via investeringsmaatschappij Doyen Sports Group is gehaald, terwijl Rekik wordt gezien als een aankoop van de vertrokken Bielsa.

-

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties