Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absolute kraker in kwartfinale CL: Manchester City treft Bayern München

Laatste update:

De absolute kraker is het treffen tussen Manchester City en Bayern München. The Citizens rekenden in de achtste finales overtuigend af met RB Leipzig. Na een 1-1 gelijkspel in Duitsland zegevierde de ploeg van manager Josep Guardiola tijdens de return met maar liefst 7-0 in Etihad Stadium. Bayern München was in de achtste finales over twee wedstrijden te sterk voor het Paris Saint-Germain van Kylian Mbappé en Lionel Messi. Der Rekordmeister trok de nipte zege uit het heenduel (0-1) in eigen huis over de streep: 2-0.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Bekerhouder Real Madrid neemt het in de kwartfinale dus op tegen Chelsea. De Koninklijke was in de achtste finales te sterk voor Liverpool. Real maakte indruk met een 2-5 zege op Anfield, waarna ook de return in het eigen Estadio Santiago Bernabéu werd gewonnen: 1-0. Chelsea maakte een 1-0 nederlaag tegen Borussia Dortmund op Stamford Bridge ongedaan. Tijdens de return bezorgden Raheem Sterling en Kai Havertz de ploeg van manager Graham Potter een plek bij de laatste acht.

De heenwedstrijden in de kwartfinales worden gespeeld op 11 en 12 april, waarna de returns een week later plaatsvinden op 18 en 19 april. Vanaf de loting van kwartfinales was er geen sprake meer van geplaatste of ongeplaatste teams, waardoor elke loting denkbaar was. Hierdoor konden ook clubs uit hetzelfde land tegen elkaar treffen, hetgeen ook gebeurde met AC Milan - Napoli.

De volledige loting:
Real Madrid - Chelsea (1)
Benfica - Internazionale (2)
Manchester City - Bayern München (3)
AC Milan - Napoli (4)

Halve finales
Winnaar kwartfinale 4 - winnaar kwartfinale 2 (1)
Winnaar kwartfinale 1 - winnaar kwartfinale 3 (2)

Finale
Winnaar halve finale 2 - winnaar halve finale 1

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties