Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Absolute specialist imiteert Jaap Stam met wel hele bijzondere penalty

Laatste update:

Ward-Prowse beleefde met the Saints een absoluut rampseizoen. De ploeg degradeerde roemloos uit de Premier League. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Championship reisden de selectie en staf af naar Turkije. Daar oefende de ploeg van Russell Martin tegen Göztepe SK, waar de ploeg na een klein uur tegen een 1-0 achterstand aankeek.

Die achterstand kon Ward-Prowse wegpoetsen, nadat de arbiter naar de stip wees. Met achttien penaltydoelpunten en zeventien goals uit vrije trappen leek het voor specialist Ward-Prowse een koud kunstje. De middenvelder eiste de bal op, legde gedecideerd aan, maar net op het moment dat de aanvoerder wilde uithalen gleed hij uit, waardoor de bal huizenhoog overvloog.

Nederlanders doet het allicht denken aan Jaap Stam. De mandekker schoot in de halve finale van het EK 2000 de bal net zo hoog over. Toen verloor Nederland de strafschoppenserie van Italië, nadat drie Oranje-internationals, waaronder dus Stam, hun penalty niet wisten te scoren. In Engeland zal het men aan David Beckham hebben doen denken. De middenvelder gleed tegen Turkije op zeer vergelijkbare wijze uit tijdens de kwalificatie voor het EK in 2004.

Meer nieuws

'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
2
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
6
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
3
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
14
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties