Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan blijft kwakkelen en laat punten liggen in Stadio Carlo Castellani

Laatste update:

Het bezoek uit Milaan had slechts tien minuten nodig om aan de leiding te gaan. Een voorzet van Diego Laxalt kon door Rade Krunic slechts tot de rand van het strafschopgebied worden weggewerkt, waar Biglia de bal met links hard in de bovenhoek joeg: 0-1. Empoli liet zich daarna niet onbetuigd: Gianluigi Donnarumma bleef Antonino La Gumina de baas in een één-tegen-één-duel en werkte van dichtbij ook een inzet van Ciccio Caputo tegen de paal.

Het duel ging op en neer, met een hoofdrol voor Pietro Terracciano. De doelman van Empoli maakte een dubbele redding op een schot van Jack Bonaventura en had ook een antwoord op de rebound van Franck Kessie. Na de daaropvolgende corner keerde Terracciano een kopbal van Bonaventura en vervolgens voorkwam hij ook de 0-2 van Suso.

In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Fabio Borini liet na een uur spelen na om met een kopbal voor de 0-2 te zorgen en luttele minuten later verspeelde Milan de voorsprong. Na balverlies van Leandro Romagnoli in het eigen strafschopgebied werd Caputo door Biglia onderuitgehaald en wees de arbiter naar de stip. Donnarumma had geen antwoord op de inzet van Caputo: hard en hoog door het midden.

Gattuso opteerde voor de inbreng van Patrick Cutrone, in de plaats van Borini, maar ook de jonge invaller kon nieuw puntenverlies niet voorkomen. Terracciano hield Empoli ook in de slotfase op de been. Hij keerde liefst drie pogingen van Suso, waardoor de ontmoeting in het Stadio Carlo Castellani onbeslist eindigde. Milan staat nu veertiende, met zes punten uit vijf duels, terwijl Empoli een punt minder en een wedstrijd meer heeft.

-
Denk jij dat Gennaro Gattuso de Kerst haalt als trainer van AC Milan?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
109
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties