Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan dankt Piatek en Donnarumma voor zwaarbevochten punt in Rome

Laatste update:

Piatek opende zijn doelpuntenrekening dinsdag al met een dubbelslag tegen Napoli in de Coppa Italia en de Poolse miljoenenaanwinst had tegen Roma slechts een klein halfuur nodig voor zijn derde goal in Milanese dienst. Nadat andere nieuwkomer Lucas Paquetá Lorenzo Pellegrini de bal ontfutselde en de het leer panklaar voorlegde was het voor de goaltjesdief een klein kunstje om raak te prikken. De goal van Piatek kwam op een moment dat de thuisploeg via Edin Dzeko al een poging had ondernomen om een doelpunt te maken en het laatste kwartier van de eerste helft werd een drukke periode voor Donnarumma.

De jonge doelman moest eerst in actie komen bij een afstandsschot van Nicolò Zaniolo en werd op slag van rust nog twee keer aan het werk gezet. De keeper hield eerst met een knappe reflex een kopbal van Patrick Schick uit zijn doel en hij was daarna snel weer op de been om ook de rebound van Dzeko te keren. Al dit goede werk van Donnarumma ten spijt stond het vlak na de rust toch snel weer 1-1: Roma viel aan vanaf de aftrap en een voorzet van de in de basis begonnen Rick Karsdorp belandde uiteindelijk via de kluts voor de voeten van Zaniolo, die eenvoudig de gelijkmaker binnen kon tikken.

Milan stelde hier in aanvallend opzicht weinig tegenover, maar dacht niet lang na de 1-1 wel recht te hebben op een penalty na een overtreding van Aleksandar Kolarov op Suso. Raadpleging van de VAR wees echter uit dat er in de aanloop naar dat moment sprake was geweest van buitenspel, waardoor het feest niet door ging voor i Rossoneri. Aan de overkant bleef Roma de gevaarlijkste ploeg en Donnarumma hield zijn ploeg met een geweldige redding op een kopbal van Dzeko andermaal op de been. Met Justin Kluivert als invaller koud in het veld vond ook Pellegrini de paal van het vijandelijke doel, voordat Robin Olsen aan de overkant ook een keer aan de bak moest. Zijn ingrijpen op een poging van Diego Laxalt betekende dat de eindstand op 1-1 bleef staan.

-
Wie had volgens jou het meeste recht op de drie punten?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
2
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
7
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
22
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
91

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties