Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan denkt 'serieus na' over opmerkelijke deal met AS Monaco

Laatste update:

Milan bevestigt via Milan Channel dat AS Monaco zich heeft gemeld voor de mandekker en dat er 'serieus wordt nagedacht' over de aanbieding die de club uit het prinsdom heeft gedaan. Het is dus mogelijk dat de 28-jarige Rami deze zomer alweer verkocht wordt en terugkeert naar de Ligue 1. In de Franse competitie speelde hij eerder jarenlang voor Lille, voordat hij via Valencia bij Milan terechtkwam. Voor die club speelde Rami tot dusver achttien competitieduels.

Milan Channel meldde al eerder op de woensdag dat i Rossoneri een akkoord hebben bereikt met Chelsea over Marco van Ginkel, die voor een jaar gehuurd kan worden. De bal ligt nu bij de middenvelder zelf. Milan wil naast Van Ginkel ook Fernando Torres overnemen van Chelsea, maar dit zou om een definitieve transfer gaan. Het hoge salaris van Torres blijkt op het moment echter nog een te groot struikelblok te zijn.

Adil Rami zou een mooie aanwinst zijn voor AS Monaco

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties