Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan en Club Brugge bevestigen recordtransfer De Ketelaere

Laatste update:

Bij AC Milan gaat De Ketelaere een jaarsalaris van circa twee miljoen euro opstrijken. Zijn overstap naar i Rossoneri hing al enige tijd in de lucht, maar met name vanwege de moeizaam verlopende gesprekken over het salaris duurde het lang voordat de betrokken partijen tot een akkoord kwamen. Eerder hoopte De Ketelaere een jaarlijkse vergoeding van 2,7 miljoen euro te krijgen, maar uiteindelijk heeft hij water bij de wijn gedaan om tot een overeenkomst te komen.

Ook de gesprekken over de transfersom namen relatief veel tijd in beslag. Uiteindelijk blijkt AC Milan bereid om te voldoen aan de vraagprijs van Club. Daarnaast hebben de Belgen een doorverkooppercentage van 12,5 procent weten te bedingen. In eerste instantie wilden de Milanezen niet verder gaan dan een som van dertig miljoen euro inclusief bonussen. Met de deal breekt Blauw-Zwart een uitgaand transferrecord in België: het vorige record stond op naam van Jonathan David, die in 2020 voor 32 miljoen euro de overstap maakte van AA Gent naar Lille OSC.

De Ketelaere speelt al sinds zijn zevende voor Club Brugge en debuteerde in 2019 in de hoofdmacht. Tot dusver speelde hij 120 officiële duels voor de Belgische landskampioen, waarin hij 25 keer trefzeker was en 20 assists gaf. Transfermarktexpert Fabrizio Romano weet dat Club in Jurgen Ekkelenkamp een geschikte vervanger ziet. De middenvelder van Hertha BSC staat eveneens op het verlanglijstje van Royal Antwerp.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties