Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan-fans komen in opstand, eisen antwoorden en boycotten duel

Laatste update:

"Hoe vaak hebben we wel niet opofferingen gedaan voor AC Milan? Hoe vaak hebben we wel niet moeten sparen voor een nieuw shirt, een kaartje voor een wedstrijd of een seizoenkaart? Er is een ding waar het aan schort en dat willen wij als fans van AC Milan: duidelijkheid. We hebben een aantal serieuze vragen voor voorzitter Silvio Berlusconi", melden de supporters in een statement.

"Heb je nog de wens om onze club terug te brengen aan de top van de wereld? Als je die wens niet hebt, waarom moeten we dan de lijdensweg richting de afgrond ondergaan? We zijn niet vergeten wat je voor ons hebt gedaan, maar dit duurt nu al te lang. We voelen ons in de steek gelaten. De tijd is gekomen om in actie te komen. We roepen iedereen op om de wedstrijd tegen Cagliari te boycotten. Daarnaast roepen we iedereen op om niet langer merchandise van AC Milan te kopen. De clubleiding moet zich alleen voelen, zoals wij ons nu ook al jaren voelen."

Volgens de fans is dit de laatste 'vriendelijke vraag'. "Dit is de laatste vraag van de Curva, de club en alle Rossoneri aan de voorzitter. Hij is de enige persoon die verandering kan brengen in deze situatie. Anders is er niets anders mogelijk dan sterke en stevige oppositie."

-
Verwacht jij AC Milan binnen enkele jaren terug aan de top?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties