Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan frustreert publiek in San Siro en verliest weer thuisduel

Laatste update:

Het was veelzeggend dat De Jong de speler was met het meeste balbezit in de openingsfase van de wedstrijd. Atalanta, dat vorig seizoen als twaalfde eindigde in de Serie A, hield de rijen goed gesloten en het weinig creatieve Milan hanteerde een te laag tempo. De Lombardijnen kwamen na twintig minuten bijna op voorsprong, maar Germán Denis mikte op de buitenkant van de paal. Atalanta kon naar hartenlust counteren door het vele balverlies van de thuisploeg.

Na een halfuur had Milan misschien wel op voorsprong móeten komen. De bedrijvige Emanuelson bediende Stephan El Shaarawy, die op doelman Andrea Consigli stuitte. De rebound van nota bene verdediger en aanvoerder Gianapaolo Bellini, die toch echt de clubkleuren van Atalanta verdedigt, wist de sluitpost ook te neutraliseren. Even later waren i Rossoneri opnieuw gevaarlijk, maar het schot van Massimo Ambrosini werd gekeerd en Giampaolo Pazzini kwam net niet toe aan de rebound. De gastheer werd verder niet gevaarlijk en stelde net als in de eerste thuiswedstrijd tegen Sampdoria teleur.

Beide partijen kregen snel in de tweede helft een goede kans, maar Atalanta toonde zich het meest efficiënt. Denis hield als een kapstok de bal bij zich, legde af op Luca Cigarini en de middenvelder vond met zijn linkerpoot de lange hoek: 0-1. Trainer Massimiliano Allegri bracht twintig minuten voor tijd Bojan Krkic in de ploeg en hierna werd Milan wel gevaarlijker, maar niet doeltreffend. Het mocht nog van geluk spreken dat Maximiliano Moralez in de slotfase het naliet om de 0-2 te maken. Atalanta begon het seizoen vanwege zijn aandeel in het omkoopschandaal met een minpunt, maar staat nu dus op twee punten; één minder dan Milan, dat dinsdag in de Champions League Anderlecht treft.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
9
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties