Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan gaat na razendsnelle rode kaart opnieuw kopje onder

Laatste update:

Milan knakte zondagavond in de tweede helft en dat was niet verwonderlijk, aangezien i Rossoneri bijna de hele wedstrijd met een man minder speelden. Milan kende een werkelijk dramatische start van het duel: al na 43 seconden spelen veroorzaakte Mattia De Sciglio een strafschop, door Marek Hamsik neer te halen, en de verdediger kreeg bovendien een rode kaart. Diego López wist de helemaal niet zo slecht ingeschoten penalty van Gonzalo Higuaín nog wel te keren, maar dat Milan een zware avond tegemoet zou gaan, leek duidelijk.

Opvallend genoeg waren de bezoekers in de eerste helft nog wel de gevaarlijkste ploeg. Napoli had weliswaar meer balbezit, maar deed daar veel te weinig mee, en Giacomo Bonaventura raakte namens Milan de buitenkant van de paal. Napoli kwam dus met de schrik vrij, maar kwam in de tweede helft een stuk beter voor de dag. José Callejón zorgde voor het nodige gevaar, terwijl Hamsik met een slim balletje achter het standbeen de paal raakte. Manolo Gabbiadini had een strafschop moeten krijgen toen Gabriel Paletta hem aan zijn shirt trok, maar de bal ging niet op de stip.

Milan kwam er na rust totaal niet meer aan te pas en de openingstreffer van Napoli kon simpelweg niet uitblijven. De 1-0 viel twintig minuten voor tijd: Hamsik kreeg de bal voor zijn voeten en schoot het leder via de binnenkant van de paal binnen. Vervolgens ging het snel en zes minuten later stond het al 3-0: eerst scoorde Higuaín, nadat Gabbiadini een pass van Dries Mertens slim had laten lopen, en Gabbiadini was vervolgens zelf verantwoordelijk voor de derde treffer van de avond. Napoli komt nu op 59 punten terecht en dat zijn er nog vier minder dan Lazio, de nummer drie van de ranglijst.

-

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
20
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
3
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties