Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan haalt Balotelli na een jaar terug naar Italië

Laatste update:

AC Milan haalde Balotelli in januari 2013 al eens op in de Premier League, bij Manchester City: toen op een permanente transfer. In 43 competitiewedstrijden maakte de aanvaller destijds 26 doelpunten en zijn verblijf was dus redelijk productief. Toch bleek de arbeidsrelatie troebel en na anderhalf seizoen liet men hem gaan. Nu, een jaar later, is Balotelli terug op Milanello en hoopt hij zichzelf te herpakken.

De laatste jaren is er veel kritiek geweest op de nu 25-jarige spits. Zijn strapatsen buiten de lijnen bezorgden hem een slechte naam en verdoezelden zijn voetbalkwaliteiten. In zijn seizoen op Anfield hield Balotelli zich rustig in de privésfeer, maar kwam er voetballend gezien heel weinig uit hem. In zestien competitiewedstrijden scoorde hij maar eenmaal en dus wilde Liverpool van hem af. Balotelli kan er zaterdag bij zijn als Milan de tweede competitiewedstrijd speelt, thuis tegen Empoli.

Zal Mario Balotelli succesvol zijn bij AC Milan?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties