Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan haalt uit naar Raiola: 'Hij is de rotte plek'

Laatste update:

De achttienjarige doelman barstte na de warming-up voor de bekerwedstrijd tegen Hellas (3-0 winst) in tranen uit in de kleedkamer en werd getroost door Leonardo Bonucci. Nieuwbakken trainer Gennaro Gattuso neemt het voor de jongeling op: "Hij is achttien jaar, natuurlijk was hij geroerd. Ik kan hem alleen maar bedanken voor wat hij laat zien. Hij is voor zijn leeftijd de beste keeper van de wereld. Hij is een geweldige sportman en een topgozer. Ik zal hem verdedigen."

"Als de club aangeeft niemand te moeten verkopen, waar praten we dan nog over? Ik respecteer de fans, maar hij mopperde onlangs omdat ik hem vier dagen vrijaf had gegeven. Hij had voor de eerste keer in zeven maanden zoveel dagen vrij. Hij had nooit een training overgeslagen, laat staan een wedstrijd. Of Gigio nu weg wil of niet, ik kan alleen maar zeggen dat hij een topprof is. Hij heeft ook niet tegen mij gezegd dat hij weg wil. Als hij dat zou hebben gedaan, dan zouden de zaken er natuurlijk anders voor liggen."

De zaakwaarnemer van Donnarumma, Mino Raiola, zou AC Milan inmiddels per brief hebben laten weten de contractverlenging terug te willen draaien. "Ik praat niet met Mino, want ik praat al iedere dag met Donnarumma zelf. Ik weet niet of Mino spelers weg wil hebben bij Milan. Tot twee dagen geleden wist ik ook niets over een brief. Ik focus mij op het behalen van resultaten. Op dit moment doet Gigio het geweldig voor mij. Hij traint met toewijding en we zullen wel zien waar dit allemaal toe leidt."

"Ik voel mij vreselijk, want mensen schilderen Donnarumma af alsof hij een monster is en dat verdient hij niet. Gelukkig waren er maar 9.000 mensen in het stadion, moet je nagaan als 50.000 man hem beledigd hadden…", aldus Gattuso, die bijval krijgt van sportief directeur Massimiliano Mirabelli. "Onze positie is helder: we hoeven niemand te verkopen. Als een speler weg wil, dan moet die dat eerst aangeven en bovendien moet een club aan onze voorwaarden voldoen. We laten ons niet bij de keel grijpen door iemand. Gigio is een buitengewone gast. Hij heeft ook nooit gezegd dat hij wil vertrekken."

"Misschien is er een zekere heer die wél iets wil organiseren, maar wij zullen de belangen van Milan altijd proberen te verdedigen", doelt Mirabelli op Raiola. "We moeten Donnarumma verdedigen, want we weten waar de rottigheid vandaan komt. We hopen de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Ik heb geen afspraak ingepland met Raiola, want Gigio ligt tot 2021 vast. Dus ik heb niets over Raiola te zeggen. We hebben een goede band met Donnarumma en willen hem niet verkopen. Hij houdt van AC Milan. Wij zullen hem te allen tijde blijven verdedigen tegen een heer die onze club schade probeert te berokkenen."

"Gigio zal er op een dag achter komen waar het goede en het slechte vandaan komt. Er is een zekere gentleman die meer dan wie dan ook uitgroeit tot een showmannetje. We kunnen het weglachen, maar zullen hem er absoluut niet mee weg laten komen. Wat we doen als er een aanbieding voor Donnarumma binnenkomt en hij wél weg wil? Iedereen die Donnarumma wil, zal aan onze eisen met betrekking tot een transfer moeten voldoen", besluit Mirabelli. Donnarumma, viervoudig A-international van Italië, speelde tot dusverre 97 officiële wedstrijden in het eerste elftal van i Rossoneri.

-
Denk jij dat Gianluigi Donnarumma weg wil bij AC Milan?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
4
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties