Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan handelt snel en telt 35 miljoen euro neer voor Piatek

Laatste update:

De transfer van Piatek naar AC Milan komt niet volledig uit de lucht vallen. Hij werd al langer gelinkt aan de huidige nummer vier van de Serie A. Milan huurde Higuaín van Juventus, maar een gelukkig huwelijk werd dat ooit. Chelsea wilde hem uit zijn lijden verlossen en haalde hem woensdagavond naar Stamford Bridge. Op de achtergrond was Milan al bezig om Piatek in huis te halen en die overstap is nu afgerond. Donderdagmiddag wordt de aankoop gepresenteerd aan pers en publiek.

Piatek moet bij Milan voor betere tijden zorgen. De club werd in de Europa League al uitgeschakeld en na een stroeve periode in de competitie, is Milan nu geklommen naar de vierde plaats op de ranglijst. Piatek is bezig aan zijn eerste seizoen in de Serie A en maakt een uitstekende indruk. Genoa haalde hem afgelopen zomer voor 4,5 miljoen euro weg bij Cracovia Krakau. Dit seizoen scoorde hij dertien keer in negentien competitiewedstrijden.

Goede zet van AC Milan?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties