Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan heeft beet en kondigt transfer van dertig miljoen aan

Laatste update:

Het gaat naar verluidt om een bedrag van dertig miljoen euro, de transferclausule in het contract van Bacca. Er zal geen sprake zijn van inmenging van een of meer voetballers in de deal, om de transfersom te verlagen. Sevilla en AC Milan deden woensdag al zaken inzake Adil Rami. De verdediger tekent voor vier jaar in Spanje, als hij een medische keuring doorstaat.

Bacca, 28 jaar, speelde in totaal 106 officiële duels voor Sevilla en was daarin goed voor 49 treffers. Zijn moyenne bij Atlético Junior en Club Brugge mocht er ook zijn: 130-73 en 54-31. De aanvaller gaat bij Milan naar verluidt drie miljoen euro netto per jaar verdienen, al maken Italiaanse media melding van een hoger bedrag.

OFFICIEEL - Carlos Bacca voor 30 miljoen euro van Sevilla naar AC Milan. #goleador #vivacolombia #rossoneri #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Van Sevilla naar AC Milan is een sportieve verbetering

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties