Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan hoort prijskaartje van 40 miljoen voor nieuwe 'trequartista'

Laatste update:

De Ketelaere heeft een goed seizoen achter de rug met 14 goals in 33 wedstrijden namens Brugge. Zowel Paolo Maldini als Frederic Massara is fan van het vermogen van de middenvelder. Hij wordt met name gewaardeerd om zijn tactische vermogen en moet bij Milan een leidersrol gaan spelen. De Ketelaere is van oorsprong een aanvallende middenvelder, maar zou ook op verschillende posities in de aanval uit de voeten kunnen. Dat maakt hem tot een interessante optie in het aanvalsspel van Stefano Pioli. Er zou zelfs al contact zijn geweest tussen beide clubs om de contractsituatie te bespreken.

Het prijskaartje van veertig miljoen euro zou voor Milan geen probleem zijn, daar de club recent is overgenomen door het Amerikaanse RedBird en daarmee een toezegging heeft gekregen van minimaal honderd miljoen euro. "De onderhandelingen zullen worden doorgezet zodra Milan de zaken op orde heeft met RedBird", stelt La Gazzetta dello Sport. "De strategie is er eentje van continuïteit: geen gekke uitgaven maar gerichte investeringen, met de focus op jonge spelers die hun potentieel kunnen waarmaken. Met veertig miljoen hoopt Milan Brugge te overtuigen om hem te verkopen. In zijn hoofd speelt De Ketelaere al voor Milan: hij wil naar een andere competitie om zichzelf uit te dagen."

WK
Milan is erbij gebaat om snel zaken te doen, daar het aanstaande WK de transferwaarde van De Ketelaere flink omhoog kan schroeven. "De Ketelaere zou daar bewonderd kunnen worden door een groot publiek, waardoor er een soort miljoenenveiling op gang kan komen en De Ketelaere verkocht zou kunnen worden aan de hoogste bieder", schrijft het Italiaanse dagblad. De Ketelaere is echter niet verzekerd van een basisplek bij de nationale ploeg. In de huidige interlandperiode kwam hij slechts een kwartier in actie, in de met 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Polen. Tegen Oranje bleef hij negentig minuten op de bank. Het duel met Wales moest hij vanwege lichte klachten laten schieten.

Milan ziet in De Ketelaere een echte trequartista, een nummer 10. "De Ketelaere gaat op 10 spelen, ook al zal dat zonder dat rugnummer zijn (de 10 behoort nu toe aan Real Madrid-huurling Brahim Díaz, red.). Hij (De Ketelaere, red.) is een aanvallende middenvelder die voor een kwaliteitsinjectie, meer spelinzicht en beweging kan zorgen. In België speelde hij zowat overal in de aanval, maar trainer Stefano Pioli ziet hem in de rol van spelmaker." Eerder werd al duidelijk dat Milan dicht bij de komst van Noa Lang is. Volgens Italiaanse media is reeds een akkoord bereikt met het management van de aanvaller van Club Brugge, die minimaal 22 miljoen euro moet kosten.

Doet AC Milan er goed aan om 40 miljoen euro neer te tellen voor Charles De Ketelaere?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties