Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan hoort vraagprijs van vijftig miljoen: 'Ze moeten verkopen'

Laatste update:

In het contract van Paquetá staat een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro. "Het slechte nieuws is dat Milan afhankelijk is van het feit of ze een speler kunnen verkopen. Maar ze zijn daar inmiddels ver mee en daarna kunnen ze het bedrag van vijftig miljoen op tafel leggen om Paquetá te halen", aldus Kléber Leita tegenover Globo Esporte.

I Rossoneri gaan waarschijnlijk afscheid nemen van Suso, die bij onder meer AS Roma in beeld is. Ook aan Gianluigi Donnarumma wordt getrokken, maar zowel de directie als trainer Gennaro Gattuso willen de negentienjarige doelman liever niet laten gaan.

Paquetá, international van Brazilië Onder-20, meldde zich op tienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Flamengo en maakte in maart 2016 zijn debuut in het eerste elftal. Inmiddels staat de teller op 7 doelpunten en 5 assists in 45 wedstrijden. Zijn contract loopt nog tot nieuwjaarsdag 2021 door.

Morgen verschijnt een VZ Talentscout over Lucas Paquetá op deze website.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties