Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan imponeert en wervelt met grote cijfers langs Bayern München

Laatste update:

Bij Bayern ontbraken Manuel Neuer en Arjen Robben, maar verder stuurde trainer Carlo Ancelotti de bekende namen het veld op. Corentin Tolisso, deze zomer overgenomen van Olympique Lyon, startte vanuit de basis bij de Duitse kampioen. Bij Milan bleven de meeste aankopen in de eerste helft op de bank, onder wie Leonardo Bonucci, Lucas Biglia, Hakan Calhanoglu en André Silva. Zijn kwamen na de thee binnen de lijnen. Franck Kessié, een andere aankoop van Milan, begon wel vanaf het eerste fluitsignaal en opende de score na een kwartier spelen. Vanuit de rebound liet hij doelman Christian Früchtl kansloos.

Tien minuten later was het opnieuw raak voor de club uit de Serie A. Een scherp aangesneden vrije trap van linksback Ricardo Rodriguez werd in de verre hoek gekopt door Patrick Crutone. De spits van Milan maakte het vlak voor rust nog erger voor Bayern. Vanuit de counter werd de Bayern-defensie weggespeeld, waarna het voor Crutone een koud kunstje was om Früchtl weer te laten vissen.

In de tweede helft mocht James Rodriguez invallen bij Bayern, terwijl Bonucci aan de kant van Milan voor het eerst binnen de lijnen kwam. De ploeg van Ancelotti wist niets meer terug te doen en zou uiteindelijk een 0-4 nederlaag moeten slikken. Calhanoglu maakte zijn eerste doelpunt voor Milan. Vijf minuten voor tijd trok hij naar binnen en verschalkte hij Früchtl in de korte hoek.

-

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
30
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties