Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan kan dubbel vergeten na bekernederlaag bij Palermo

Laatste update:

Dat Milan er alles aan gelegen was om de eindstrijd te bereiken bleek wel uit de basisopstelling. Trainer Massimiliano Allegri stelde sterren als Robinho, Alexandre Pato, Van Bommel en Clarence Seedorf op. Eerstgenoemde was al na twee minuten dichtbij een treffer toen hij na een slim balletje van Andrea Pirlo rakelings over schoot. Ook Mathieu Flamini en Seedorf lieten zich niet onbetuigd, maar beide middenvelders kwamen eveneens niet tot scoren.

Palermo verdedigde het gelijkspel in Milaan met hand en tand en kwam er in aanvallend opzicht maar nauwelijks aan te pas. De thuisploeg werd wel gevaarlijk via Abel Hernández en Javier Pastore, maar het schot van laatstgenoemde zeilde maar net langs de verkeerde kant van de paal. Na de onderbreking bleef Milan op zoek gaan naar de bevrijdende treffer, maar het was Palermo dat de score opende. Giulio Migliaccio knikte een voorzet van Josip Ilicic tegen de touwen en daarmee was het verzet van de landskampioen gebroken. Nadat Hernández, Pastore en Migliaccio al prachtige mogelijkheden op de 2-0 om zeep hadden geholpen, kwam Van Bommel de opponent een handje helpen.

De Nederlander legde Ilicic neer, die alleen op doelman Christian Abbiati afstormde. Rode kaart voor de controleur en een penalty voor Palermo: Cesare Bovo faalde niet. Diezelfde Bovo zette zich nog een drie minuten later negatief in de schijnwerpers door een schandalige tackle op Pato. Bovo kreeg net als Van Bommel rood, maar veel maakte het niet uit. Zelfs het doelpunt van Ibrahimovic niet: Palermo gaat naar de finale en komt daar Internazionale of AS Roma tegen. Nog meer slecht nieuws voor Milan: verdediger Luca Antonini liep een knieblessure op en moest naar het ziekenhuis.

-

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
72
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties