Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan kan niet overtuigen bij seizoensouverture en gaat onderuit

Laatste update:

Milan gaf deze zomer meer dan honderd miljoen euro uit aan zes nieuwe spelers, maar geen van de aanwinsten begon in de basis. In de eerste helft waren weinig opwindende momenten te beleven in de Dacia Arena. Milan mocht het spel maken, terwijl de thuisploeg voornamelijk gokte op snelle uitbraken in de tegenstoot. Het eerste gevaar kwam na een kwartier van Udinese, waar Jens Larsen een voorzet rakelings over het doel zag vliegen.

Vlak voor rust leek Alessio Romagnoli de Milanezen op voorsprong te zetten, maar de verdediger, die was meegekomen voor de hoekschop, schoot van dichtbij naast. In blessuretijd werd scheidsrechter Fabrizio Pasqua door de VAR naar de kant geroepen voor een mogelijke penalty voor Udinese, maar de arbiter vond de vermeende overtreding van Samu Castillejo te licht voor een strafschop.

Ook in de tweede helft waren kansen zeldzaam. Een kwartier na de pauze werd Udinese gevaarlijk via Kevin Lasagna, maar zijn kopbal ging ver over. Nadat Krzysztof Piatek aan de andere kant geen penalty kreeg, brak Udinese in de 72ste minuut de ban: verdediger Rodrigo Becão kopte uit een hoekschop raak. Kort daarna zag Lasagne een gevaarlijke inzet gekeerd worden door Gianluigi Donnarumma. Milan ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker en claimde in de 83ste minuut opnieuw een penalty. De handsbal van Samir Santos werd door de VAR echter niet bestraft.

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
15
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties