Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan komt als winnaar uit bizar spektakelstuk

Laatste update:

Milan zou in Stadio Ennio Tardini met Fernando Torres in de punt beginnen, maar de Spanjaard haakte tijdens de warming-up af met een enkelblessure. De Jong begon in tegenstelling tot landgenoot Van Ginkel wel in de basis en hij kreeg na twintig minuten direct een eerste goede scoringskans, maar De Jong kon zijn voet niet goed tegen een vrije trap van Keisuke Honda zetten. Op het moment dat Parma meer grip begon te krijgen op de wedstrijd, opende de tegenstander de score. Na een passje van Honda draaide Giacomo Bonaventura weg bij zijn tegenstander om vervolgens diagonaal uit te halen: 0-1.

I Rossoneri konden evenwel niet lang van die voorsprong genieten, want nog geen twee minuten later lag de bal er aan de andere kant in door een kopdoelpunt van Antonio Cassano. Beide partijen hielden het speltempo hoog en maakten er zodoende een aantrekkelijk schouwspel van. Het ging redelijk gelijk op, maar Milan nam voor rust toch ruim afstand: Honda kopte op aangeven van Ignazio Abate kiezelhard binnen en in de slotseconde benutte Jérémy Ménez een strafschop: 1-3. De Fransman mocht aanleggen na een duwfout van Alessandro Lucarelli.

De tweede helft was ook om van te smullen en daarin maakte Parma het nog bijzonder spannend. Felipe zorgde na zeven minuten voor de 2-3 en na een klein uur moest Milan met tien man verder doordat Daniele Bonera zijn tweede gele kaart kreeg. De verdediger blokte een schot met zijn hand en moest derhalve inrukken. Trainer Filippo Inzaghi greep in en haalde Honda en Alex naar de kant ten faveure van Adil Rami en Cristian Zapata. Parma hoopte van de overtalsituatie te kunnen profiteren en de gelijkmaker te maken, maar kwam bedrogen uit.

De Jong maakte er na 68 minuten namelijk 2-4 van: hij beroofde Cassano van de bal en schoof na een lange rush binnen. Daarmee was het met de pret nog niet over, want Lucarelli kopte de aansluitingstreffer binnen, Parma's Felipe kreeg eveneens een rode kaart en Ménez besliste de wedstrijd door tien minuten voor tijd te scoren. De Fransman werkte de bal met een sublieme hakbal achter Antonio Mirante: 3-5. Parma deed nog één keer wat terug, maar kreeg daarbij hulp van Diego López. De doelman liet een terugspeelbal van Mattia De Sciglio over zijn voet stuiteren en was zo verantwoordelijk voor de 4-5.

-
Beschouw jij AC Milan als een titelkandidaat?

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
12
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties