Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan laat na Bonucci ook verdediger van 8,5 miljoen euro gaan

Laatste update:

AC Milan nam Gómez in de zomer van 2016 voor 8,5 miljoen euro over van Club Lanús, maar een onuitwisbare indruk wist hij nooit te maken in het San Siro. De 29-voudig international van Paraguay kwam namens i Rossoneri tot twintig wedstrijden.

De kans is aanwezig dat Gómez nooit meer terugkeert bij AC Milan, want Palmeiras heeft een optie tot koop bedongen. "Ik ben erg blij om bij deze geweldige club te zijn. De structuur van de club en de trainingsfaciliteiten zijn erg goed en ook dat is heel belangrijk voor een voetballer. Ik ben erg blij om hier te zijn", vertelt de stopper.

Gómez, die ook nog voor Club Libertad Asunción speelde, is niet de eerste aanwinst van deze zomer voor de huidige nummer zes van Brazilië. Het team van Luiz Felipe Scolari legde ook onder anderen Nicolás Freire vast, die eerder op huurbasis voor PEC Zwolle speelde. Hij is overgekomen van het Uruguayaanse CA Torque.

Een verstandig besluit van AC Milan?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
12
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties