Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan lijdt na prachtige treffer Chadli tweede nederlaag op Audi Cup

Laatste update:

De Belgisch international dribbelde van rechts naar binnen en vond de ruimte voor een schot met links, dat prachtig in de verre hoek belandde. Tottenham kende dus een uitstekend begin, maar Milan reageerde goed en kreeg via Alessandro Matri en Suso kansen om op gelijke hoogte te komen. Zij wisten echter niet te scoren, wat aan de overkant ook gold vor Tom Carroll, waardoor Tottenham met een minimale voorsprong de rust in ging.

Twintig minuten voor tijd maakten de Engelsen het beslissende tweede doelpunt, toen Tom Carroll werd bediend door Kieran Trippier en hij de bal in een keer in de verre hoek werkte. Milan kreeg nog een goede kans op de aansluitingstreffer, maar de volley van Rodrigo Ely werd stijlvol gepakt door de ingevallen Hugo Lloris, waardoor hij dus zijn doel schoon hield. Later op deze woensdag spelen Bayern en Real de finale van de Audi Cup.


-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties