Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AC Milan luistert naar Curva Sud en is dicht bij komst van aanvaller'

Laatste update:

Volgens La Gazzetta dello Sport is Milan nu dicht bij de komst van Mattia Destro naar San Siro. De 23-jarige Destro is bezig aan zijn derde seizoen bij competitiegenoot AS Roma, maar wisselt basisplaatsen af met invalbeurten. Dit seizoen deed coach Rudi Garcia zestien keer een beroep op de Italiaan, maar een vaste plaats voorin bemachtigt Destro niet. Vorig seizoen scoorde hij nog dertien keer in de competitie.

AS Roma zou niet onwelwillend staan tegenover de verkoop van Destro, wiens contract na dit seizoen nog twee jaar doorloopt. Sky Italia stelt dat het waarschijnlijk om een huurdeal gaat. Milan zou 700.000 euro betalen om Destro tot de zomer te lenen en daarna verplicht overgaan tot koop. Dan moet er liefst 16,5 miljoen euro overgemaakt worden naar Roma.

Zou Mattia Destro een aanwinst zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
89
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties