Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan maakt op dag van overname ook komst van Gómez officieel

Laatste update:

De komst van Gómez kost AC Milan een bedrag van 8,5 miljoen euro. De verdediger, die tot medio 2021 heeft getekekend, startte zijn loopbaan in eigen land bij Libertad en maakte twee jaar geleden de overstap naar Lanús, dat dit jaar de landstitel veroverde. Gómez heeft zestien A-interlands achter zijn naam staan.

Vandaag werd bekend dat AC Milan voor een bedrag van 740 miljoen euro in Chinese handen valt. De familie Berlusconi bezat de club via investeringsbedrijf Fininvest. AC Milan was ruim dertig jaar in hun bezit. Een consortium van Chinese investeerders koopt 99,93 procent van alle aandelen.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties