Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan moet vrezen voor uitsluiting van Europees voetbal

Laatste update:

"Er zijn nog altijd onzekerheden in relatie tot de herfinanciering van de leningen die in oktober 2018 moeten worden terugbetaald en de financiële garanties van de grootaandeelhouder. De UEFA blijft de situatie van AC Milan derhalve monitoren en zal de club in de eerste maanden van 2018 een nieuwe beoordeling doen toekomen", zo valt er in de verklaring van de onderzoekskamer van de UEFA te lezen.

De uitspraak van de UEFA kan ertoe leiden dat de club van trainer Gennaro Gattuso in het voorjaar van het nieuwe kalenderjaar een schorsing voor Europees voetbal aan zijn broek krijgt. De club leed de afgelopen drie jaar een verlies van 255 miljoen euro en werd in april overgenomen door Yonghong Li. Deze Chinese zakenman nam 99,93 procent van de aandelen over van Fininvest, het bedrijf van Silvio Berlusconi.

Vorige week donderdag meldde La Gazzetta dello Sport dat AC Milan mogelijk niet voldoet aan de Financial Fair Play-voorwaarden en een sanctie moet vrezen. Een van de redenen daarvoor is een lening van driehonderd miljoen euro die Yonghong uit heeft staan bij het Amerikaanse hedgefonds Elliott Management. Een woordvoerder van Elliott liet donderdag wel weten dat het bedrijf er alle vertrouwen in heeft dat Milan onder leiding van directeur Marco Fassone erin slaagt om de schuld vóór oktober terug te betalen.

Denk jij dat AC Milan wordt uitgesloten van Europees voetbal?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
7
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
3
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
11
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties