Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak

Laatste update:

De toekomst van Ten Hag was lange tijd onzeker. Het leek erop dat het doek hoe dan ook zou vallen, maar dat bleek niet het geval. Engelse media meldden dat de clubleiding toch besloot om verder de te gaan met de trainer, die afgelopen seizoen slechts achtste eindigde in de Premier League.

The Guardian schreef voor de FA Cup-finale tegen Manchester City dat Ten Hag ook bij winst het veld moest ruimen, maar dat bleek niet op waarheid te berusten. "Er is nooit een saai moment bij Manchester United", erkent Ten Hag. "Ik heb een beetje vakantie gehad, maar deze week is er toch wat roet in het eten gegooid."

"De clubleiding is naar me toe gekomen terwijl ik vakantie had op Ibiza. Ze stonden ineens op de stoep en vertelden dat ze met me verder wilden. Zoals in elke situatie lijkt het me verstandig dat je evalueert en van daaruit conclusies trekt."

"Dat heeft Manchester United ook gedaan. De leiding (INEOS, red.), de nieuwe leiding, is voor het eerst in het voetbal gestapt en hebben uitgebreid de tijd genomen om te evalueren."

Ten Hag bevestigt dat de club gesproken heeft met Tuchel, zoals eerder door Engelse media gemeld. De Duitser is clubloos na zijn vertrek bij Bayern München. "Maar dat is denk ik ook geen geheim, want iedereen heeft mee kunnen krijgen dat ze met meerdere kandidaten gesproken hebben", doelt hij onder meer ook op Kieran McKenna.

"In Nederland is dat not done", doelt Ten Hag op het spreken met andere trainers. "In Nederland hebben wij het CBV. Dat mag helemaal niet, je mag niet eens met een andere club praten. Op het moment dat een trainer een zittende trainer is... Daar zijn de wetten en regels wat anders. Maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer al in huis hebben."

"We hebben gesproken over diverse onderwerpen en de conclusie is dat we met elkaar doorgaan. En de conclusie is dat we gaan zitten om het contract te verlengen. We moeten nog wel tot overeenstemming komen. Het is nog niet gedaan, we moeten er wel even over spreken."

Meer nieuws

Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
0
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
28
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
59
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
69
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties