Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan ontslaat Montella en stelt Gattuso per direct aan

Laatste update:

Maandagochtend sijpelden de eerste berichten over het naderende ontslag van Montella al door. Het doelpuntloze gelijkspel tegen Torino zorgde voor onrust op de burelen van San Siro, omdat Milan nu al elf punten verwijderd is van de plekken die recht geven op Champions League-voetbal. I Rossoneri wilden dit seizoen juist een gooi doen naar de bovenste plekken, na het investeren van bijna tweehonderd miljoen euro.

Gennaro Gattuso stapt over van de Primavera naar het 'grote' AC Milan.

Montella verwelkomde grote aankopen als Leonardo Bonucci, André Silva, Andrea Conti, Hakan Çalhanoglu, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez en Lucas Biglia. Milan wilde de aanval openen op Juventus, maar is na veertien speelronden terug te vinden op de zevende plek. Dat is nog niet genoeg voor deelname aan Europees voetbal. Gattuso moet de club uit het slop halen. De 39-jarige oud-middenvelder stond sinds de zomer aan het roer bij de Primavera, de hoogste jeugdploeg van Milan.

In zijn veertien jaar als speler bij de club won hij onder meer tweemaal de landstitel en even zo vaak de Champions League. Gattuso speelde tussen 1999 en 2013 voor Milan en was vervolgens nog even werkzaam als speler/trainer bij FC Sion. Daarna werd hij trainer van achtereenvolgens Palermo, OFI Crete en Pisa. Hij kan nog niet terugkijken op een succesvolle loopbaan als trainer, maar geniet toch het vertrouwen van Milan.

Serie A
AC Milan
0 - 0
Torino
Is Gennaro Gattuso de juiste man voor AC Milan?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties